Säljer min röst i riksdagsvalet 2018

Ni kan gå in och buda om ni vill, använder (tyvärr) plattformen Tradera. Annonsen heter, efter ett par omskrivningar pga Tradera: Armband med bonus: en röst i svenska riksdagsvalet.

Jag säljer min röst i svenska riksdagsvalet 2018. Auktionens vinnare har fram till valdagen klockan 12:00 på sig att meddela ett slutgiltigt beslut för vilket parti (eller blankröst) som ska få min röst alternativt ifall rösten inte ska läggas alls.

Hela vinstsumman doneras till organisationen Ingen Människa Är Illegal (Umeå). Jag gör ingen vinst på detta.

Vänligen notera att verifiering av röstförfarandet kan vara svårt, dvs veta med säkerhet att jag röstar på det som utlovats. Det är ju som känsligt med fotodokumentation mm. inne i vallokaler. Har du förslag hur jag på ett vettigt sätt kan betrygga dig som auktionsvinnare är jag tacksam för tips.

Jag ber även om ursäkt till de som eventuellt inte vill/kan använda Tradera som bud-plattform eller Swish/Paypal som betalningsmetod (det kanske går att lösa med ex. Bitcoin?). Hoppas ni engagerar er i ideella, samhällsnyttiga organisationer för att göra skillnad på riktigt.

…etc. etc.

Stängs annonsen ner tänker jag att det går att buda ändå. Se det mest som en donation i så fall, även om ni då förstås också får armbandet vilket utlovas om ni så önskar. Den som donerar mest får välja vad som blir av min röst. Detta som sagt endast ifall annonsen försvinner från Tradera igen – då ser vi om det går att lösa genom diskussion i kommentarsfältet nedan (vilket då kommer att öppnas upp). Utanför den proprietära plattformen under privat intresses kontroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *