Hitta till Osjälvständighetsfestivalen

Umeå är en stor jäkla byggarbetsplats just nu. Så det går som lättast att ta sig fram med cykel. Nu råkar jag förstås i videon cykla fel och förbi en enorm bandvagn som jag klagar på, men man skulle ha fortsatt längs den bredare vägen egentligen… Men jag kommer till Osjälvständighetsfestivalens festivalområde i slutänden i alla fall!

För att hitta till Osjälv kan ni alltså följa de enkla instruktionerna “från Mariehems centrum över byggarbetsplatsen, under tunneln, sväng höger och sedan vänster vid Kinabron, därefter tar ni vänster till första bästa udde”. Eller försöka följa mig i videon ovan där jag mest filmar rakt ner i backen, flåsar och blåser.

Jag tror vi borde göra om videon eller istället kanske bara ha instruktiva bilder… Men nåväl – den får vara uppe tillsvidare. Bättre något än inget!

One thought on “Hitta till Osjälvständighetsfestivalen”

  1. Hej. Det här är orelaterat men journalisten Brenno de Winters från Nederländerna (http://twitter.com/#!/brenno) har precis kallats till förhör av polisen för att ha varit delaktig i ett journalistiskt projekt om osäkerheten med de nya chipkorten på holländska kollektivtrafiken. Tillsammans med några andra har han visat att de är superlätta att fiffla med, persondatan är osäker osv osv. Det enda nederländska regeringen svarat med är att korten inte hotar någon personlig data eller så för det är olagligt att komma åt datan…. >_< Tänkte att det kanske kunde vara intressant för dig att känna till han och så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *