Redundans, samt färdlektyr till Vaasa

Jag har känt mig oerhört redundant på sistone. Samt matt i hjärnan från modeblogg-perioden som jag nog tog mental skada av. I vart fall har majoriteten ämnen jag varit intresserade av och läst kring och funderat att skriva om tagits upp av andra oerhört väl redan.

Bland annat har rsms klottrat ner oerhört läsvärda funderingar kring feministisk nätpolitik och även bidragit med mer tillfredställande analyser kring begreppet “kritisk distans”.

Vidare har jag diskuterat mycket afk gällande just ungdomars uppväxt, uppfostran, hur man ska bemöta dagens spurt in i vuxenvärlden (notera: ej vuxenlivet). Barn och unga springer idag rakt in en värld som gårdagens (dagens) föräldrar knappt kunnat föreställa sig när det gäller informationskritik, [kritisk] distansering och allt vad det heter.

Men så upptäcker jag att det här skrevs det ju helt klockrena tankar om redan vid början av 2000-talet!

Så nu är jag på resa till Vaasa. Jag ska försöka ladda upp till något slags originellt resonemang åtminstone. Hjälp mottages gladeligen. För er som vill hamna i liknande tankebanor rekommenderar jag följande lektyr, vilken jag nu gräver in mig i under en resa till Vaasa:

One thought on “Redundans, samt färdlektyr till Vaasa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *