Piratpartiet i Umeå kommun? Rösta ja eller nej

Internkommunikationen i Piratpartiet suger ju röw, som typ alla är medvetna om. Antingen sägs inget alls, eller så förutsätts det att man läser ett mail långt som en uppsats där information finns begravd någonstans mitt i precis som denna oerhört långa och onödigt krångliga mening, eller så sägs det över Skype och då kan inte majoriteten ö.h.t. läsa skiten. Eller så finns det djupt begravet på det oöverskådliga, groteska forumet som ingen besöker utom foliehattarna i partiet som propagerar vaken.nu-retardedness.

Men nu, för de som scrollat hit ner (om man har en jättelåg upplösning på skärmen) så kan ni läsa om att Piratpartiet önskar ställa upp i Umeås kommunval 2010. Klicka på den där länken så kan ni rösta om ni är medlemmar på det oerhört dåliga forumet, som dessutom måste kopplas till ert Pirateweb-konto som ingen vet finns eller hur det fungerar.

Den plattform vi slängde ihop i sista sekunden (faktiskt efter den sista sekunden) finns att läsa som PDF på forumlänken…

Min personliga åsikt är att PP bör ställa upp i Umeå, men om det inte verkar behövas så borde vi inte slösa energi på att kampanja in oss själva i fullmäktige. Snarare borde vi rikta energin på praktisk övertalan av andra partiers inställning till våra principer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *