Internet är precis när du vill

Jag blev lite småglad idag när jag märkte att Evelina Burström har en blogg som man faktiskt kan länka till, så det ger lite feedback åt hennes texter. Till skillnad från crap-artikelformaten på VK.se i övrigt.

Jag lade i alla fall märke därigenom till ComHems desperata försök att promota sig själva: “Tv – precis när du vill”. Oh my! Man får välja SJÄLV när man ska se tv-program. Det är ju ASBALLT och nästan 90-talshäftigt (läs: det minst spännande decenniet i modernt mannaminne).

Jag har internet. Internet har allt när som helst, var som helst och hur som helst. Till och med tv-reklam finns på internet, som länkklickandet ovan visar! Internet går till och med att använda på sin tv, eller spara ner i delar för att kunna titta på internet även utan internet! Internet!

Update: Eller vänta, va? Har inte VK-bloggarna kvar Twingly-länkarna? …vilket antiklimax på mitt internetvänliga inlägg. Nu taggar jag det här VK-censur och går iväg och ojar mig ett tag över den censur nättidningar tror sig behöva. Om det inte bara är något från Twinglys sida… Men det skulle förvåna mig mer än att VK inte vill/vågar länka externa bloggar. (men kanske pingbacks är på gång? … nä, skulle inte tro det)

Update 2: chredd> @mikaelnordfelth Vi har inte längre något avtal med Twingly. Pingbacks finns med på vår ToDo-lista, gäller bara att få tid till det.

2 thoughts on “Internet är precis när du vill”

  1. haha..
    fast även om nittiotalet kan uppfattas som värdelöst, så var det väl ändå det årtionde som internet började blomma?

  2. Isak: Jag vet inte om animerade, flygande grisar var särskilt hett egentligen…

    Både IRC samt WWW föddes på 80-talet. Och vi såg inte av the year of the Linux desktop. Napster kom förvisso, men var ju inget gentemot decentraliserad P2P. Etc. etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *