Cp-Barn pratar om fördomar

Det här är helt suveränt. Fördomar om handikappade, utvecklingsstörda, hur folk blandar ihop begreppen etc. Samt en beskrivning av en helt retarded metod att “bekämpa fördomar” genom att låta femmor ha sagoläsning för “CP-armén” på högstadiet… Uppenbarligen är något trasigt i skolsystemet om man tror sig göra gott med sådana metoder.

Han nämner även att de “normala 9:orna” sjöng barnsånger för dem på högstadiet. Liksom, what the shit? Själv hade jag blivit retardsur om jag blev tvungen att sitta och lyssna på barnsånger eller 5:ors berättelser om “Batman och den vandrande fisken” för att någon trodde det matchade ens intellektuella nivå.

[youtube ZgodEhQidrQ]

Frickin’ awesome i alla fall. Erik på videon har förövrigt skrivit den lätt bästa låten om “multivitamin fruchtsaftgetränke”, som det heter på urtyska, ever! Den är mig veterligen inte inspelad, men den dagen jag kommer över en kopia så ska jag fildela för fullt! Den kördes i alla fall på “Fullt ös medvetslös” på Hamnmagasinet i maj, där jag hörde den. Tillsvidare har ni annars Nirvana-inspirerad rock, live på Rådhustorget i Umeå.

Varför drar man inte ut med gitarr och eventuellt högtalarkit oftare? Eller. Visstfan, jag kan ju varken spela eller sjunga. Crap.

2 thoughts on “Cp-Barn pratar om fördomar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *