CCOU: Avrundning & Tomten (Winnerbäck edition)

Stort tack till alla ni som varit med och gjort Common Culture of Umeå till vad det blev! Jag är helnöjd efter helgen och det blev riktigt bra stämning på Hamnmagasinet tycker jag. Ikväll fick vi till och med se frink & soso skapa plasma i mikrovågsugn.

Fast jag orkar inte skriva mer just nu. Min hjärna är matt. Men här har ni den läskigaste julsången någonsin: Kreti och Pleti – Tomten (Winnerbäck edition)

[youtube zosrNXi8gq8]

Snacka om att jag inte vill träffa tomten i år. Fast jag är nöjd över att få äta mat finansierat av honom. Vi har fortfarande frukt på vårt kollektivs matbord som var över sedan Winnerbäcks spelning i Umeå. Och fläskgryta. Och hjärnaids.

One thought on “CCOU: Avrundning & Tomten (Winnerbäck edition)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *