Helg med norra distriktledningen i Piratpartiet

I helgen bondade ledningen för Piratpartiets norra distrikt. Själv sitter jag som vice distriktsledare efter DL1 Andreas Larsson.

Vi satt i en stugby utanför Ånge (fortfarande ovanför/i linje med Sveriges mittpunkt, så helt onorrländskt var det ej). Inget rinnande vatten, ingen el och ingen mobiltäckning. Men sepåfan att vi fick igång internet ändå, över NMT450-bandet med antenn från ice.net. Var god notera att de faktiskt har ett abonnemang utan tankningsgräns. Fast riktigt lika portabelt som Huaweimodemen blir det inte, men funkar banne mig bättre.

…men nåväl. Mycket diskuterades under helgen – till och med Piratpartiets politik, strategier inför valet etc! Bland annat valsedlarnas upplägg i riksdagsvalet etc.

Kort och gott så börjar vi ladda upp inför valkampanjandet och försöker få koll på vad vi alla pysslar med i norr. Mycket sköts autonomt och vi bråkar inte lika mycket som sörlänningarna. I största allmänhet råder konsensus kring saker och saker löper på väl.

Vad som är intressant nu är väl att vi nordpirater – mestadels medlemmar som ej närvarade i helgen – försöker komma med idéer, förslag och engagemang. Dyk upp på fikaträffar, ta initiativ eller leta upp saker man kan göra. Prata med folk, skriv insändare och fundera på vad Piratpartiet behöver göra inför riksdagsvalet 2010.

5 thoughts on “Helg med norra distriktledningen i Piratpartiet”

  1. Hallå, vare här nå “officiellt”? Isf borde väl jag fått ett mail om de…eller äre kanske UP norra jag är valberedning för :P? No coll :P

  2. Okej, även om det är för dem så borde jag som valberedning(om de nu var för PP och inte UP, som sagt, usel koll) få en inbjudan per mail, så man kan hålla lite koll på arbetet, så man vet vad som ska utvärderas sen. Skäller inte, nämner ba att de e en bra idé :D

  3. Jocke: jag är hyffsat övertygad att du är valberedning för up isf för pp-norra har ingen valberedning :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *