Barnprogram these days…

Ja, man har väl ganska många gånger klagat på närvarhurochvad som har hänt med de kommande generationerna. Det har man nog gjort i alla tider, men givetvis har min (80-talare och äldre) generationer bäst argument någonsin:

[youtube fQ0pwJhE0lQ]

…the fuck? Ja tacka vet jag Björnes magasin där man fick se såväl Trasdockorna och … ja, vad det nu var mer. Men bra var det i alla fall! Och inga jävla Teletubbies och skit. Fy fan. (och jo, t.ex. Bamse var faktiskt bättre än, säg, Humle och Dumle).

Sedan kan man ju fråga sig, engagerad i nollbudget-lokal-tv som jag är, om det inte är rätt lätt att konkurrera med den där kvaliteten av “underhållning”. Damp. Nästan så jag borde göra barnprogram bara för att bevisa det.

3 thoughts on “Barnprogram these days…”

  1. det som diskuteras i inläggen är även länkat till den tidningsartikeln som mitt inlägg diskuterar kring.

    Vill du veta mer angående ämnet så kan du ju leta reda på andra faktabanker själv ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *