Världens bästa hiphopare släpper album

Skivomslag: Zyklon Boom - Välkommen till avfolkningsortenZyklon Boom – Välkommen till avfolkningsorten [torrent] heter årets coolaste album.  Med låtar som “Ditt eget fel” och “Hip-Hop är skräp” tar denna rappare genren till en ny nivå.

Han är vår alldeles egna norrländska mordmaskin och vet var skåpet ska stå. Om du inte tycker så har jag bara en sak att säga: “Du är en nolla, en fjolla, ett jävla skämt – är det konstigt att din son gillar 50 Cent?” (ur Zyklon Boom – Modern kille)

Förbannat bra är vad det är!

“Allt i lyriken som är, eller skulle kunna uppfattas som, kränkande eller i strid med svensk lag ska förstås som ironiskt ifrågasättande av förtryckande maktstrukturer och klarläggande av samhallets orättvisor. Allt övrigt är undantagslöst på fullaste allvar.”

från baksidan till Zyklon Boom – Välkommen till avfolkningsorten

Det är svårt att citera Zyklon Boom i korthet, man måste nästan ta med hela hans låtar. Varje låt är en lång berättelse i hur saker ska vara. Hur man ska tycka. Vad man ska tänka. Det är Sanningen.

Att jag gör det jag gör beror på att jag är den jag är. Och slår jag någon på käften beror det inte på förtryck. Inte heller på kroppsideal, cp-ryck eller skattetryck.

Zyklon Boom – Ditt Eget Fel

It’s tight, man. Tight!

Zyklon Boom tar, enligt albumomslaget, emot Paypal-donationer på zyklonboom@gmail.com – men man kan inte kontakta honom där (eller någon annan för den delen).

5 thoughts on “Världens bästa hiphopare släpper album”

  1. “Liksom alla andra på vår glob har jag haft en viss chans, men jag har avstått det för folköl religion och ren intollerans”

  2. Du vet inte om det finns texter någon stans till hans nya album? Skulle vara väldigt kul att höra allt han säger, vissa ord och meningar är lite svåra att höra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *