UmeTV säsongsstart: Trailer för Awesome

UmeTV is back! 17/9 19:00 kommer UmeTV revival att inträffa. MMN-o och habib sätter sig i en soffa och kör live. It will be awesome! Kika in följande b:iga trailer för programmet:

[youtube 7UYOWdpTP7o]

Vi ska även framöver bjuda in folk, gärna lokala profiler av olika slag. Jag pratade idag med Tomas Wennström (ordförande i Kulturnämnden i Umeå) samt awesomesnubbarna Janne & Thomas på Umeå C och Jan Björinge (högsta hönset på stadsledningskontoret) och alla … err. Ja, de tycker ju att UmeTV är bra och så. Men det kanske verkar lite oseriöst för deras fashionabla images.

Men det är klart, de behöver bara visas hur AWESOME det är att vara med. Därefter kommer de att droppa in i Awesome-soffan med stort leende och kaffeöverdos!

Jag rekommenderar definitivt att ta sig till en lägenhet från Bostaden (kabel-tv från Kommunicera) så man kan se tv-kanalen UmeTV. Enligt Bostadens tv-tabell är det analog kanalplats S08. Enligt xawtv heter den SE8 (S08 i Sverige…). Har man verkligen inte möjlighet till detta och bor i typ Kina så finns UmeTVs webtv. För Firefox 3.5 (eller annan Ogg/Theora-kompatibel HTML5-webläsare) så finns strömmen inlänkad på framsidan av betaprojektet Umetube.

Kortfilmer och dylikt utlovas – och vi ser gärna att folk skickar in eget material! Youtube kommer att gå att länka hoppas jag. Etc. etc. Kort och gott: It will be AWESOME!

11 thoughts on “UmeTV säsongsstart: Trailer för Awesome”

  1. Erik Josefsson: Okej då, jag medger att du är ett par snäpp mer awesome än mig nu när jag blivit tillrättavisad. (Facebook works in mysterious ways)

   I vart fall så kanske det är krångligt att vara med live om du inte har vägarna förbi Umeå. Även om vi förstås kan rigga någon slags videolänk!

   Tyvärr känns det ju dock mycket mer seriöst/professionellt eftersom det är svårare att vara synkront kaffestinn över videolänk jämfört med i en soffgrupp! Men har du vägarna förbi Umeå så kan man hitta på något mer sporadiskt!

   Hade jag dokumenterat på MADE-festivalen (som jag gjort tidigare år) så hade jag säkert kunnat klippa in roliga klipp med Trio Lligo om inte annat.

   (Och jag är fortfarande osäker på vem Fredrik Björnsson är. Men han är säkert awesome han med. Och då är vi tre!)

 1. Meh… du är råawsomeast.

  Det var just “vägarna förbi” jag tänkte på. Typ kanske titta förbi till Jul? Soffgruppen låter jättemysig.

  Björnsson! cleosan.com !!

 2. Ja förhoppningsvis håller vi fortfarande på att producera programmet då. Det här är inte första försöket att få UmeTV på fötter igen och eldsjälengagemanget brukar fjutta upp.

  Fast det här är första gången som jag vet att det finns tid, ork och engagemang. Så det är klart vi håller igång (peppepppepp) och bjuder på punch and pie!

  With my luck (haha, det var faktiskt ganska bra) så brinner mitt hyreshus förmodligen ner denna julafton också. Så du får skynda dig medan sofforna ö.h.t. finns kvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *