Nolia: Flygande äpplen, Ubuntu och syltkakor!

Vi har fått en last med Ubuntu 9.04-skivor! Så känner du för att testa Linux är det bara att hämta en fin, tryckt CD med folder i Ung Pirats monter på Nolia! Piratpartiet diggar ju open source, remember? :)

Is it an airplane? Is it a computer? No, it's a G3 Macintosh from the stone age!
Is it an airplane? Is it a computer? No, it's a G3 Macintosh from the stone age! Foto: Zash

Idag hade vi en last gamla G3:or att kasta. De är ej rekommenderade för destruktionssyfte förövrigt – de föll i bitar nästan omedelbart! Knappt några minuters nöje. Det gick tyvärr åt mycket tejp för att hålla ihop Appleburkarna – till skillnad från Compaq Presariorna vi hade häromdagen. De höll ju i evigheter! Kanske designade efter tänkta användare förstås…

Åsas syltkakor
Åsas syltkakor!

Imorgon så ska vi ha syltkakor för utdelning har jag hört! Kanske fungerar som pris i datorkastningen, eller vår compact disc-golf! :)

På lördag grillar vi förövrigt! Så kom dit med ätbart mojs (INGEN JÄVLA MEGASTEK FÖR HELVETE, RETARDS) och gärna en extra engångsgrill eller så! Vi ska även återenaktera skrivarscenen från Office Space, dvs den som är följden av “PC LOAD LETTER, wtf?”! [Update: här är den!]

Förövrigt märkte jag att mitt nick var i tidningen igår, typ. På ledarsidan i VK! Hähä.

MMN-o på ledarsidan i VK 20090805
Den viktiga början. Att lära sig skriva MMN-o!

3 thoughts on “Nolia: Flygande äpplen, Ubuntu och syltkakor!”

  1. Tycker inte att datorkastning verkar vara en uppmuntande eller uthållig sport direkt. Verkar mest att uppmuntra det gamla förlegade konsumtionssamhället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *