5 thoughts on “Fallskärmshoppning ftw”

  1. Umeå fallskärmsklubb är cunts. Jag och morsan hade bokat för 2-3 veckor sedan och skulle hoppa idag 09:30 på skellefteå flygplats. När vi kommer dit så säger de att de inte hittar någon bokning. Eftersom de var fullbokade så kunde vi inte hoppa senare idag heller. Jävligt populärt att de fuckat upp det och sen inte tar ngt ansvar när man har klivit upp tidigt och kört 13 mil… :(

  2. Nu har jag varit och hoppat och måste medge att de var riktigt hyggliga när allt väl funkade med bokning. Rekommenderar varmt för alla som inte testat. ^^

  3. Jao, och jag lärde mig även att om man tittar upp mot horisonten medan man faller så får man en upplevelse som bäst kan beskrivas som en kallsup när luft blåser upp i näsan med en vindhastighet på ~200km/h. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *