Stöder Piratpartiet knark och prostitution?

Jag är helt jävla dum i huvudet. R-tard deluxe. Jag kom just på det bästa svaret på kritiken att “Piratpartiet skulle rösta igenom legaliserad prostitution och lättare droger” (något som alltid låter dåligt i media).

Kontringen på den frågan, eller det påståendet, är och bör alltid vara: “Se i så fall till att någon annan grupp är beredd att gå med på våra krav”.

Moderaterna behöver arbeta med sin grupp och socialdemokraterna med sin. Om de säger “yay, piratism!” så vore det en seger för hela Europas utveckling.

Det är ju som det som Piratpartiet ämnar se till ändå. Att partigrupperna i ett demokratiskt system inte försöker våldsrapera de medborgerliga rättigheterna.

Nåja, nu vet jag vad jag ska påpeka när det där tas upp igen. Tack Jan Nilsson för att du frågade om det på Mariaskolan så mitt undermedvetna fick arbeta på det och ge utlopp när jag bredde nattmackor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *