Att göra en Ipred-anmälan, del 7

Nu är tydligen min ansökan om informationsföreläggande inlämnad som Ipred-fall nummer 3 och finns utgiven på internets.

Akten ska bli mycket intressant att följa. Den är exempelvis betydligt bättre underbyggd med bevis än tidigare fall. Dessutom är anmälaren en sällsynt internetvänlig musiker som bara provkör IPRED, tror jag.

Dr Rignell

Jag ska gå tillbaka i tiden och tagga alla delar av denna inläggserie med att-gora-en-ipred-anmalan. Kom ihåg att ni (för närvarande) får ladda hem min musik, men inte dela med er av den (oj, går länkarna till samma sida?) utan explicit tillåtelse, för då gör ni intrång i min ensamrätt :(

Fotnot: Om ni har samma PDF-läsare som mig är det bara att zooma in på bilderna för att de inte ska se helt retarded ut. Det tog en stund för mig att fatta… Aduhrrr.

Update 2009-04-10 01:01

Hahaha, jag hittar ju en massa stavfel etc. nu i ansökan. Damn, mitt skrivande är förevigat som grammatikfail.

5 thoughts on “Att göra en Ipred-anmälan, del 7”

  1. Jag hade en liknande fundering.

    Steg 1. Man startar ett band vars musik inte genererar några pengar. Man blir sur och skyller på fildelning (host host, stockholm stoners).

    Steg2. För att hämnas lägger man upp sin platta på ett antal trackers och samlar in IP-nummer från de som laddar ner.

    Steg 3. Sedan är det bara att begära identitesuppgifter och skicka kravbrev.

    Är man riktigt lurig så hoppar man över Steg 1 & 2 och bara skickar kravbrev till random folk och hoppas att några hellre pröjsar, låt oss säga 7 papp, än att mötas i en påhittad rättegång.. Skickar man brev till tusen personer så räcker det ju att en enda betalar för att man ska ha tjänat in porto och material :) Resten är profit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *