Att göra en Ipred-anmälan, del 2

Tydligen har ingen i hela Sverige koll på vad som är en godkänd ansökan om informationsföreläggande. Det sade de på Umeå tingsrätt i alla fall. Inte ens Solna har godkänt sin inkomna ansökan ännu, den har ju bara lämnats in.

Så jag har nu fått tag på Danowskys ansökan till Solna tingsrätt om informationsföreläggande från PCS, Perfect Communication Sweden AB. Det är även omskrivet och anpassat enligt mitt eget fall, som jag ska låta det juridiska ombudet i hethane läsa igenom. Sedan går jag till tingsrätten imorgon och lämnar in papperen. Klockrent!

De sade även på Umeå tingsrätt att det är sannolikt att ärendet går ganska fort eftersom det är en ny lag. Det hade varit ganska coolt om jag fick svar rätt snart faktiskt. Då blir det till att skicka ut fler förfrågningar, så jag kan få reda på alla som utan lov distribuerar min musik.

8 thoughts on “Att göra en Ipred-anmälan, del 2”

  1. Är du seriös med att använda IPRED mot de fem som fildelar din musik? Om inte bör du hinta om någon form av ironi.

  2. Är du helt jävla slut eller, skyll dig själv om du lägger ut dina alster för nedladdning. fildelning går ju ut på att alla delar med sig. sitta o tjuta för nåt du själv ställt till med VÄX UPP

  3. Hej asta. Jag hoppas du kan ta dig tid att läsa igenom lite fler av mina inlägg.

    Jag är piratpartist och det här är mitt sätt att lära känna lagen. Det handlar om kritik och jag vill avskaffa Ipred-ändringarna så fort det går.

    Jag ställer upp i EU-valet nu i juni och du kan rösta på mig för Piratpartiet. Då har vi en chans att ta bort skiten och kunna börja dela med oss utan huvudvärk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *