Mailprotestera mot FRA-lagen genom Expressen

Expressen har tagit initiativ till att göra ett enkelt formulär man kan fylla i med namn och e-mail. När man klickar på “skicka” så mailas en förskriven text iväg till de riksdagsledamöter som antingen röstade ja eller avstod från att rösta.

Enda problemet jag ser är att det skickas med texten att “du röstade för” även till de som avstod från att rösta vad jag förstår. Givetvis var de passivt medverkande i att lagändringen tyvärr gick igenom, men de borde få en uppmaning att inte vara soffliggare istället.

Uppdatering 2008-06-30 10:58

TT meddelar att 475,000 mail inkommit på söndagskvällen. Det betyder väl att hur många som skickat är 475,000 dividerat med antalet mottagare. Men det framgår inte riktigt. Oh the joy of teknikinkompetent mediarapportering.

One thought on “Mailprotestera mot FRA-lagen genom Expressen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *