Demonstrera mot FRA-lagen i Umeå

Nätverket Stoppa FRA-lagen länkar till information om flertalet demonstrationer runtom i Sverige.

I Umeå har vi rentav två demonstrationer på gång. Det är viktigt att visa sitt motstånd och att demonstrera är ett av de få sätt vi har i Sverige att påvisa väljarnas äkta engagemang. De som blindröstar för att de fått en luddig bild av vad någon säger sig vilja ha är sällan de som ställer sig upp och skriker.

Oftast är det visserligen vänsteraktivister som tycker att det onda kapitalet borde vika sig etc. etc, men med jämna mellanrum kommer partipolitiskt obundna frågor som är väldigt viktiga för samhället. På torsdag och lördag visar en politisk geggamoja av färger sitt engagemang: med FRA-lagen förlorar alla parter i slutänden. Vare sig man tycker att den är bra eller ej.

Demonstrera mot FRA-lagen

Så kom. Dels på torsdag 26 juni klockan 16:00 på Rådhustorget i Umeå. Samt på lördag 28 juni klockan 12:00 på Rådhustorget i Umeå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *