TT tappar dagligen respekt

Om nu TT förutsätts ö.h.t. ha respekt hos mig så förlorar de den snabbt. Antingen är det TT det är fel (FEL!) på eller så är det VKs prenumeration-specifikationer.

Jag menar, är det intressant, viktigt, utvecklande eller ens roande att läsa om Tvåhövdad kalv på bondgård eller kanske Tvåhövdad guppy i köket? (Båda anlände 01:31 inatt!)

Rapporteringen “Bybor sjuka efter meteornedslag” innehåller dessutom vilda spekulationer om ‘utomjordisk lockelse’ kopplade till de ‘flera tusen år gamla Nazca-linjerna, jättelika figurer ‘ritade’ på slätten’.

Vad som talar emot att det vore VKs efterfrågning av nyheter som suger – eller åtminstone inte skiljer sig från mängden, suga kan den göra i vilket fall – är att flera tidningar skriver om exempelvis den tvåhövdade guppyn.

Hurra för automatiserad nyhetsleverans! Hurra för hjärndödhet, förlitande på TT-lika organisationer och oviktiga nyheter!

Uppdatering 2008-09-20 08:27

Ett roligt exempel på hur automatiserade nyheter kan gå snett är att en sida som kallar sig “Ekonominyheterna” även de har publicerat guppynyheten i sin nättidning…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *