Bloggeffekten och VKs bloggare

Awesome! Helcoolt. Internet visar sina starka sidor här på VKs sida. Inte bara kan internet sträcka sig över hela världen och låta vem som helst dela med sig av vad som helst som går att digitalisera.

Internet ger oss även möjlighet att på stadsnivå debattera de lokala händelserna med lokala politiker. Politikerna kommer allt närmare folket och man kan läsa vad som (jag hoppas) är deras egna tankar och funderingar – innan man får veta genom tidningen att något helt magiskt blivit bestämt.

Första mandam i min oorganiserade lista är vår kära Lennart ‘personligt-omdöme-styr-politiken’ Holmlund. Mannen vet vad han tycker och hojtar mer än gärna om det verkar det som. Senaste hetgröten kring honom (ooh, nyhetsvärde!) har varit hans liknelse mellan stadshusets huvudentré och Auschwitz dito.
(ett inlägg om Auschwitz-liknelsen kommer, men det dröjer tyvärr en stund till…)

Andra mandam ut är Anders Sellström, kd-politiker som blev pissed på uppmärksamheten riktad mot Holmlund och har yttrat sig flera gånger i media på sista tiden om just Holmlund, Holmlund, Holmlund.
Personligt. Impulsivt. Kritiskt. Som det ska vara på våra kära internets.

Tredje mandam, Anders ‘nej till bad’ Ågren. (okej, ‘nej till bad på kajen’).
Vilken slapp man alltså. Inte bara använder han mer fisförnämt skriftspråk än mig när han försöker verka viktig, han har ju faktiskt greppat det här med att på festival borde inte folk kissa publikt. Eller inför publik för den delen.

Britt-Marie Lövgren och Sven-Olov Edvinsson, ni får tyvärr klara er för stunden. Jag har inte riktigt hållit upp mina ögon för er på senare tiden åtminstone.

Tamara Spiric, välkommen hit! Till och med Ågren lade märke till dig och passade på att kritisera dig. Awesome.

Nåja, jag känner en stor pepp att följa de politiska kollisionerna och smutskastningen vi kan förvänta oss på detta – tack vare internet – lätttillgängliga, publika forum.
Hoppas ni läsare följer utvecklingen med mig.

Åhh! Jag vill skriva så mycket. Att det har hänt en massa saker på fildelningsfronten etc. struntar jag ärligt talat i just nu. Piratbyrån och Piratpartiet ljudar och har sig och kommenterar det mesta som händer på den fronten. Om än på ett ännu mer vinklat sätt än vad jag skulle göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *